Vi elsker at løse problemer. Finde elegante løsninger, som er simple og så simple at man let kan bruge dem.

Vi bliver nysgerrige der, hvor store mængder af information kan være gemt i data og hvor virksomheder har svært ved at udnytte guldgruben af information. Store it-projekter behøver ikke at være løsningen på at få ”hoved og hale” i data.

Vi kan li’ at finde magien i data. Data er uinteressant i sig selv, men informationen, indsigten, værdien og de forudsigelser, der ligger gemt i data er vanvittigt interessant.

Vi sætter en stor ære i at gøre information i strukturerede data let tilgængeligt, så det kan bruges i hverdagen. Og vi sætter en lige så stor ære i at arbejde med kaotiske eller ustrukturerede data.

Vores viden om forretningsprocesser, teknologi og psykologi, giver os et godt udgangspunkt for at hjælpe vores business friends med at forstå deres forretning og ikke mindst drive den effektivt.

Vi tænker ikke i kunder, vi tænker i venner og samarbejde. For os er det primære at hjælpe og arbejde sammen – vi vil sammen være praktikere i den digitale tidsalder. Og vi er nørder. Men nørder som har en anden baggrund end nørderi.

Vi stiftede blue12 for at hjælpe vores business friends, med at få brugbar information ud af kaos.