Har du data som du skal have information ud af?

Så fortæl os om det. Måske vi kan hjælpe dig med at udforske dine data og præsentere dem for dig i Power BI. Du bestemmer.

Måske dette kan inspirere dig?

Miljø

Vi tænker: Miljøanalyser. Hvorfor skal de være så svære at forholde sig til. Hvorfor skal vi sidde og kigge i pdf’er og regneark?


Hvorfor ikke få en løsning, hvor man kan læne sig tilbage og vide at hvis der sker noget, så får jeg besked.
Hvorfor ikke sikre at man let kan bore sig ned i detaljer. Og hvorfor ikke kunne stå på en byggeplads og få online adgang til niveauer for udledning af stoffer.

Hvorfor ikke have en samlet løsning hvor arbejdsmiljø, miljømedarbejderne og projektdeltagere kan se samme information – let og elegant. Ja hvorfor egentlig ikke?

Økonomi

En virksomhed er noget værd – måske. Men vi tænker, det skal man da kunne styre virksomheden efter – real-time.  Hvad med at tage data automatisk ud af f.eks. e-conomics og give virksomheder mulighed for at se deres økonomital – real-time, online og i krystalklart format. Jamen det har vi da gjort.

Salg

Hvis man har et ønske om at kunne måle og få kontrol med sælgerstyrkes evner til at sælge, kan det være en vej at kigge ned i jeres data. Mon ikke der her findes et solidt grundlag for at måle jeres evner til at sælge.

F.eks. Hvordan virker en kampagne, kommer vi igennem, får vi ordre?

Eller, hvor effektive er vores sælgere egentlig? Får de gjort det de siger? Ringer de som aftalt til kunderne?

Mulighederne er mange, du skal blot bede om hjælpen.

HR

Hvad hvis vi kan forudsige medarbejders adfær, hvornår de tænker på at sige op, eller måske ligefrem give jer et overblik over jeres medarbejders kapacitet.
Hvad med at vi forsyner jer med intelligent real time information om HR-tilstanden i virksomheden.

Vi gætter på vi kan. For informationen er gemt i jeres HR data.

Bestyrelsescockpit

Hvorfor ikke opsummere alt økonomisk information om virksomheden, eller måske flere virksomheder, i et real-time cockpit? Få et overblik, når du ønsker det – uden at vente på Excel regnearket. Hvad med at kunne grave sig ned i tallene, på en let og overskuelig måde. Ja, hvorfor ikke. Jeres data er der lige foran jeres fødder. Vi kan assistere jer.

FN’s 17 klimamål

Vi tænker, hvorfor pokker ikke måle hvorhenne man er i forhold til sine klimamål– real-time?

Ja hvorfor ikke få det gjort. Få samlet overblik over tiltag der har til hensigt at nå ens klimamål og så gøre det elegant, så man kan se resultatet af sine anstrengelser – jeps, real-time.

Hvorfor ikke stå til en konference hvor snakken går om klimamål, og hive en iPhone op af lommen og vise hvorhenne I er. You ask me – why not.