Har du fundet magien i dine data?

Vi arbejder med alle typer af data, også de mest komplicerede og rodede data.

Vi arbejder lige nu, mest med økonomidata og laboratorie data.

Det gør vi, fordi vi ”faldt” over nogle vanvittigt spændende projekter hos vores business friends. I samarbejde med dem, opbygger vi enkle og overskuelige måder at se data på.

Økonomi

I økonomiløsningerne er fokus på online og real-time økonomi- og ordredata, præsenteret så virksomhederne kan se deres nøgletal let og enkelt – også mobilt. De kan dagligt følge udviklingen og se, hvordan deres tiltag påvirker økonomien og centrale nøgletal for værdiansættelse af virksomheden.

Miljødata – laboratorie rapporter

På laboratorie siden, arbejder vi med at gøre miljødata tilgængelige for flere afdelinger og funktioner i virksomheden. Og ikke mindst, hjælpe dem med at spare ressourcer, så de kun skal kigge på laboratorie analyser når det er påkrævet. Vi giver dem også muligheden for let og enkelt at se analyser fra f.eks. en boring. Ja og meget meget mere.

Vi kunne ikke udvikle de enkle og effektive løsninger, uden et meget tæt samarbejde med virksomhederne. Det er helt afgørende. Vi kombinerer vores evne med data og præsentation, med deres detailviden om hvad de skal bruge. Så når vi skriver business friends, så mener vi det!

/Lars